Fuksille
Tervetuloa uusi opiskelija!


Paljon onnea opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa Lapin yliopistoon opiskelemaan kasvatustieteitä kanssamme!


Ota seurantaan Lastun tuutorien IG-tili, niin pysyt perässä ajankohtaisista tapahtumista Fukseille!


Lataa Lastun tuutorikirje 2023-2024 alta:Lastu
Lastu

Kuva: Karolina Arvo, 2023

Sinulla on alkamassa merkittävä uusi vaihe elämässäsi, ja se on mahdollisuuksia täynnä. Alussa tulee paljon uutta tietoa, mutta kaikki selkenee kyllä. Yliopisto-opiskelu poikkeaa melko suuresti siitä mihin ihmiset ovat koulu- ja lukioaikana tottuneet ja akateemisen vapauden myötä itseohjautuvuutta tarvitaan paljon. Mutta ei syytä huoleen, opiskelun taidon kyllä oppii ja siihen tottuu yllättävän nopeasti! Tukea ja apua saa aina tarvittaessa 😊.

Jotta alkuun pääseminen onnistuisi mahdollisimman hyvin, on sinun apunasi tuutorit, opettajat sekä ainejärjestösi Rovaniemen Lastu ry (tuttavallisemmin Lastu). Tuutorit ovat sitä varten, että pääsisit mahdollisimman hyvin alusta asti mukaan yliopisto-opiskelun saloihin ja opiskelija elämään. Heiltä saat hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä, he tutustuttavat sinut yliopistoon sekä itse Rovaniemen cityyn. 

Ensimmäinen vuosi on myös täynnä hauskanpitoa ja juhlia, joita löytyy riittämiin! Rovaniemen Lastu ry:n hallitus järjestää erilaisia tapahtumia railakoista illanvietoista hyödyllisiin työelämätapahtumiin saakka. Myös muiden ainejärjestöjen tapahtumiin saa osallistua, joten vaihtoehtoja löytyy. 

Lastu tiedottaa tapahtumistaan Instagramissa sekä sähköpostitse Lastu-lista tiedostuskanavan kautta. Kannattaa siis  heti liittyä Lastun jäseneksi sekä sähköpostilistallemme. Suosittelemme myös ottamaan Instgram-tilimme seurantaan, koska sen kautta saat kaiken tarvittavan tiedon Lastun toiminnasta.

Lastun jäsenenä pääset myös osallistumaan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä hankkimaan upeat kirkkaanoranssit haalarimme. Liittyminen Lastuun on vapaaehtoista, mutta huomioithan, että Lastun järjestämä toiminta on vain jäsenille tarkoitettua. Ohjeet liittymiseen löydät täältä.

Meistä on ihanaa saada teidät uudet opiskelijat oranssiin joukkoomme ja odotammekin uuden lukuvuoden alkua!

Ihanaa fuksivuotta teille kaikille toivottaa,

Rovaniemen Lastu ry:n HallitusUusi opiskelija, liity Lastuun!


Lastuun liittyminen kannattaa ehdottomasti, sillä siitä on sinulle paljon hyötyä: 

Lastun jäsenenä sinulla on pääsy Lastun järjestämiin huikeisiin tapahtumiin, esimerkiksi vuosijuhlille, pikkujouluihin sekä työelämätapahtumiin. 

Lastulaisena saat myös opintoihisi tukea ja neuvoa aina tarvittaessa. Lisäksi ainejärjestön jäsenyys on edellytyksenä Lastun upeille kirkkaan oransseille haalareille ja jäsenenä sinulla on mahdollisuus myös liittyä tiedotuskanava Lastu-listalle.

Liittyminen siis todella kannattaa -liity jäseneksemme alla olevasta linkistä!Rovaniemen Lastu Ry

           Yliopistonkatu 8

           96300 Rovaniemi