Hallitus 2022

Rovaniemen Lastu ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka hallitus valitaan omista jäsenistä vuosittaisessa syyskokouksessa. Hallituspaikkoja on neljästä kahdeksaan puheenjohtajan lisäksi, ja varajäsenille on kaksi paikkaa. 

Hallitus kokoustaa kevät- ja syyskokouksen lisäksi noin kerran kuukaudessa, jolloin käydään läpi ja suunnitellaan ajankohtaisia tapahtumia sekä LYY:n jaostojen kuulumisia. Kesäkuukausina Lastun hallitus lomailee.

Hallitustoiminta on mukavaa vastapainoa opiskelulle ja antaa oivan mahdollisuuden vaikuttaa opiskelijaelämään. Lisäksi järjestötoiminta mahdollistaa poikkitieteellisen verkostoitumisen, tutustuttaa paikallisiin yrityksiin ja toimijoihin sekä kerryttää monipuolisesti työelämävalmiuksia. Järjestötoiminnasta saa myös opintopisteitä.Hallitus 2022

Emma Hietaniemi


Heippa!🧡

Oon Emma ja toimin hallituksen puheenjohtajana kauden -22. Oon Rovaniemeltä kotoisin ja mun Lappi-rakkaudesta kertoo jotain se, että jäin opiskelemaan tänne vielä seuraaviksikin vuosiksi! Oon ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja todennäköisesti valitsen yleisen kasvatustieteen pääaineeksi. 

Mua saa lähestyä ihan millaisilla asioilla vaan! Ja jos törmäillään, niin moikkaa tai nykäise hihasta! 😊

(ehietani@ulapland.fi)

Ella Laine

Moro!

Mä oon Ella ja hallituksen varapuheenjohtaja sekä toinen edunvalvojista. Oon lähtöisin Turusta, mutta Rovaniemen kotoisa tunnelma on kyllä vienyt mukanaan. Mulla on myös menossa eka vuosi kasvatustieteen opinnoissa ja pääaineeksi valikoitunee aikuiskasvatustiede. 

Toivon, että laitat mulle viestiä matalalla kynnyksellä, jos tulee minkäänlaisia kysymyksiä tai pohdintoja liittyen opintoihin ynnä muuhun! :) 

(ellaine@ulapland.fi)

Riikka Niskala

Hei!

Olen Riikka ja muutin Oulusta Rovaniemelle opintojeni perässä. Nyt olen toisella vuosikurssilla ja pääaineeksi valitsin yleisen kasvatusalan, koska kohderyhmänä lapset ja nuoret ovat minulle tärkeitä.

Toimin edunvalvojana sekä tuutorvastaavana. Otan vastaan monenlaista palautetta ja kysymyksiä liittyen hyvinvointiin ja tuutortoimintaan. Rohkeasti viestiä!

(riniskal@ulapland.fi ) 

Suvianna Kaikkonen

Heii!

Mie olen Suvianna, ensimmäisen vuoden opiskelija, Rovaniemellä syntynyt ja tänne jämähtänyt. Pääaineena tulee olemaan yleinen kasvatustiede, ja erityispedagogiikka kulkee mulla hyvin vahvana koko opintojen läpi. Hallituksessa haalin mukavan nipun pestejä: rahastonhoitaja, sihteeri ja tuotevastaava. Hääräilen siis hyvinkin paljon sähköpostin äärellä ja mulle saakin laittaa tulemaan esimerkiksi tuotevinkkejä, yhteistyöehdotuksia tai ihan vaan kuulumisiakin. Mie muistan teitä puolestani laskuilla ja maksumuistutuksilla 😁 Törmäillään (netissä tai kasvokkain)! 🧡

(sukaikko@ulapland.fi)

Henna Mäkelä

Hei, oon Henna toisen vuoden yleisen kasvatusalan opiskelija ja muuttanut Rovaniemelle etelämmästä. Toimin hallituksessa Specia-, Skol- ja työelämävastaavana. Muhun voi olla yhteydessä meilin kautta! Moikataan, kun tavataan! :)

(henmakel@ulapland.fi)


Inka Laakkonen

Moikka,

Olen Inka ja muutin tänne Rovaniemelle viime syksynä Parikkalasta. Opiskelen siis ensimmäistä vuotta ja pääaineeksi aion ottaa aikuiskasvatustieteen. Vastuualueita ovat kansainvälisyys- ja liikuntavastaava.

Kansainvälisyyden tiimoilta toivoisin, että olette heti yhteydessä, jos mikään kansainvälistymismahdollisuuksiin liittyvä mietityttää. Voidaan esimerkiksi yhdessä selvittää vaihtoon tai muihin yliopiston tarjoamiin vaihtoehtoihin liittyviä asioita. Lisäksi otan mielelläni vastaan kehitysideoita, millä saataisiin meidänkin ainejärjestöön kansainvälisyyttä näkyvämmäksi!

Liikuntavastaavana toivon, että laitatte minulle matalalla kynnyksellä viestiä, mikäli mieleen tulee ideoita liikuntatapahtumiin tai muihin liikuntaan liittyviin juttuihin liittyen. Pidetään kiva kevät ja nautitaan Rovaniemestä mahdollisuuksien mukaan!

(ilaakkon@ulapland.fi)

Vilma Laitinen

Moikka!

Olen Vilma Laitinen, ensimmäisen vuoden opiskelija ja toimin hallituksen viestintä- ja tapahtumavastaavana. Viestintä ja media on aina ollut lähellä sydäntäni ja sen vuoksi viestintä valikoitui itselle sopivaksi pestiksi.

Opiskelujen puolesta Rovaniemi valikoitui vahingon kautta mutta olen kotiutunut oikein hyvin. Pääaineeksi valikoituu näillä näkymin aikuiskasvatustiede ja sivuaineiksi ainakin erkkapeda ja HAJO.

Jos tulee mieleen tapahtumaideoita tai onn jotain muuta sydämen päällä liittyen tapahtumiin, viestintään tai elämään niin laita minulle sähköpostia villaiti@ulapland.fi. ❤️

(villaiti@ulapland.fi)

Saga Pukema

Moikka, Olen Saga ja toimin tällä hallituskaudella yhtenä tapahtumavastaavista! Olen Rovaniemeltä kotoisin ja täällä asustelen edelleen. Oon 1. vuosikurssin opiskelija ja pääaineeksi olen ajatellut yleistä kasvatustiedettä.

Tapahtumavastaavana kuulisin ilomielin kaikkien järjestöläisten toiveita tulevia tapahtumia varten! :)

(spukema@ulapland.fi)

Ellen Sunila

Moikka! 

Mä oon Ellen, ensimmäisen vuoden opiskelija Järvenpäästä. Pääaineeksi ajattelin valita aikuiskasvatustieteen. Mä toimin tällä hallituskaudella tapahtuma- ja ympäristövastaavana ja odotan innolla, mitä kaikkea päästään ideoimaan ja suunnittelemaan! Ja jos on mitään ajatuksia tai toiveita tapahtumien suhteen, mulle saa aina laittaa viestiä sähköpostiin tai tulla muuten jubaamaan😊

(esunila@ulapland.fi)Rovaniemen Lastu Ry

           Yliopistonkatu 8

           96300 Rovaniemi