Mikä on Rovaniemen Lastu ry?


Rovaniemen Lastun ry, tuttavallisemmin Lastu, on 1984 perustettu ainejärjestö kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja mediakasvatuksen opiskelijoille. Lastu huolehtii kasvatustieteiden opiskelijoiden hyvinvoinnista sekä valvoo jäsentensä etuja. Lisäksi Lastu järjestää jäsenilleen vapaa-ajan tapahtumia sekä tutustuttaa työelämään ja kasvatustieteilijän urapolkuihin. Meidät Lastulaiset tunnistaa kirkkaanoransseista haalareista ja mahtavasta meiningistä!

Lastun hallitus kostuu kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen sekä mediakasvatuksen opiskelijoista. Hallituksen toimintakausi kestää yhden kalenteri vuoden ja hallitukseen voi hakea jokainen Rovaniemen Lastu ry:n jäsen. Hallitus on aktiivinen toimija niin tiedekunnassa kuin Lapin yliopiston ylioppilaskunnan (LYY) jaostojenkin toiminnassa.

Kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen sekä mediakasvatuksen opinnot antavat valmiudet työllistävät esimerkiksi erilaisiin opetus-, hallinto-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Myös tutkimustyö, konsultointi sekä johto- ja esimiestehtävät voivat olla osa kasvatustieteilijän työkuvaa. Työnantajana voivat toimia esimerkiksi yritykset, järjestöt sekä valtio tai kunta.

Lastu toivottaa tervetulleiksi niin uudet kuin vanhatkin jäsenensä kaikkiin tapahtumiin ja toimintaan mukaan - mitä enempi sen parempi ;)


Alla olevista linkeistä löydät lisää ajankohtaista tietoa Lastun toiminnasta!

Facebook (Rovaniemen Lastu ry)

Instagram (@lastury)

Tikotok (@lastury)


Rovaniemen Lastu Ry

           Yliopistonkatu 8

           96300 Rovaniemi