HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖT

Jos koet tapahtumissa minkäänlaista häirintää, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä Lastun häirintäyhdyshenkilöihin. He ovat apuna ja tukena, mikäli joku kokee kiusaamista, häirintää tai syrjintää. Kaikilla on oikeus olla rauhassa oma itsensä; meille Lastulaisille tasa-arvo ja yhdenvertaisuus on tärkeää.

Häirintäyhdyshenkilö pyrkii parhaansa mukaan olemaan myös läsnä tapahtumissa, joissa hän huolehtii jokaisen viihtyvyydestä. Lastun häirintäyhdyshenkilöt tavoitat sähköpostitse.Lastun häirintäyhdyshenkilöt 2023


Riikka Niskala

Moikka! Oon Riikka, kolmannen vuoden kasvatustieteilijä ja jatkan edelleen ainejärjestömme toisena häirintäyhdyshenkilönä. Mulle tasa-arvo ja yhdenvertaisuus on tärkeitä ja haluan olla edistämässä niitä. 

Niin harmillista kuin se onkin, voidaan ikävään kohteluun ja kokemuksiin törmätä myös korkeakoulussa. Jos siis koet kiusaamista vapaa-ajalla tai opiskelun aikana, ota yhteyttä sähköpostitse, niin selvitetään asia. Olen mukana myös tapahtumissa ja minuun saa olla yhteydessä vaikka iha rupattelumerkeissäkin! Nykäse siis hihasta tai laita viestiä sähköpostitse - kaikki asiat pysyvät yksityisinä.


Tavoitat Riikan sähköpostitse osoitteista:

Riikka Niskala: riniskal@ulapland.fi


Riikka Niskala
Riikka Niskala


Vilma Laitinen

Moikka! Oon Vilma Laitinen, toisen vuoden opiskelija Lastussa. Viime vuoden hallitustoiminnan jälkeen, kaipasin vielä ainejärjestötoimintaa ja häirintäyhdyshenkilöksi ryhtyminen tuntui luonnolliselta! Toimin ihanan Riikan ohella toisena härynä.

Hi! I'm Vilma Laitinen, second-year-student in Lastu. Last year, i was a part Lastu's board as a communication and event manager and being in student association activity also in this year felt natural. I'm pairing up with lovely Riikka as a harassment contact person.

Vilman tavoitat sähköpostitse: villaiti@ulapland.fi.
Vilma Laitinen
Vilma Laitinen


Lapin yliopiston ylioppilaskunnan (LYY) 

edunvalvonta ja häirintäyhdyshenkilöt 


LYY:n edunvalvonta-asiantuntija: Krista Ulkuniemi, edunvalvonta(at)lyy.fi, puh. 045 138 4190

Kristiina Juotasniemi, hairinta(at)lyy.fi

Lisätietoja LYYn häirintäyhdyshenkilötoiminnasta ja ajantasaiset yhteystiedot löydät täältä!Rovaniemen Lastu Ry

           Yliopistonkatu 8

           96300 Rovaniemi