Hiiohoi ja Campukselle!

11.03.2022

Heipähei kaikille! 

Kevät etenee lupaavalla vauhdilla ja valon määrä sen kun lisääntyy päivä päivältä. Valoa pilkistää myös pitkään jatkuneen etäopetuksen tunnelissa. Helmikuun alusta siirryimme pois etäopetussuosituksesta ja nyt maaliskuun puolivälissä yliopisto toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleeksi takaisin opintoihin 14.3. Back to Campus-päivän merkeissä. Päivän aikana järjestetään rastikilpailu, jonka myötä pääset tutustumaan yliopiston syövereihin tai verestämään muistia, mikäli oleskelusta yliopistolla on kulunut tovi aikaa! Päivään osallistuu myös ainejärjestöt ja kuuleman mukaan palkintojakin on luvassa! :-D Päivä huipentuu KähinäPaten keikkaan Petronellassa. 

Lisää tapahtumasta mm. LYY:n Instagramissa
Lisää tapahtumasta mm. LYY:n Instagramissa

Kevät tarjoilee myös paljon muita tapahtumia. Tietysti hohdokkain tapahtuma järjestetään 9.4. eli Lastun 38.vuosijuhlat Pohjanhovissa! Jos et ole vielä ostanut illalliskorttia, niin ei muuta kuin ostoksille Kide.app:iin. Instagramista sekä Facebookista löydät tarkempia tietoja vuosijuhlista. Kuten myös sähköpostilistalle lähetetystä kutsusta.

Illalliskorttien myynti löytyy Kide.app:stä. Vielä on lippuja jäljellä!
Illalliskorttien myynti löytyy Kide.app:stä. Vielä on lippuja jäljellä!

Suunnittelupöydällä on myös ainakin Lastukahvit Arktikumin rannassa laavuillen, Lastu x Lapikas Game night ainejärjestö-tiloissa maaliskuun loppupuolella sekä muutamia liikuntatapahtumia (mm. kiipeilyä Väessä!). Eli kaikkea kivaa ja yhdessä tekemistä on tulossa! 

Kiipeily on omakustanteinen, mutta pyydämme ilmoittautumaan Kide.appin kautta "ostamalla" ilmaislipun.
Kiipeily on omakustanteinen, mutta pyydämme ilmoittautumaan Kide.appin kautta "ostamalla" ilmaislipun.

Myös etä- ja hybridiopetukseen on tulossa (kaivattuja) muutoksia. 

"Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston etäopetuksessa käytetty Adobe Connect ohjelma vaihtuu Zoomiin viikosta 11 alkaen. Opettajat tiedottavat opiskelijoita, milloin he siirtyvät omassa opetuksessaan käyttämään Zoomia. Adobe Connectin käyttö opetuksessa päättyy kuitenkin viimeistään 31.5.2022 (tallenteet ovat käytössä 31.12.2022)."

Täältä löydät Oppaan Zoomin käyttöön, tutustu siihen ja asenna Zoom tietokoneeseesi jo nyt:

Joitakin kursseja tutkinto-opiskelijat voivat tehdä ns. ympäri vuoden eli aina seuraavan saman kurssin alkuun saakka. TÄRKEÄ huomio on nyt siis, että kaikki tallenteet eivät ole katsottavissa kokonaista vuotta, vaan vain vuoden 2022 loppuun saakka. 


Toivon kaikille mukavaa ja aurinkoista kevättä! Nähdään yliopistolla sekä kursseilla, niin etänä, kuin läsnäkin. :-) Muistutan, että tapahtumiin saa rohkeasti tulla mukaan - yksin tai porukalla. Olemme erittäin iloisia, kun näemme uusia sekä vanhoja kasvoja! 

Terkuin, Emma 

puheenjohtaja