Fuksien orientaatioviikot starttaavat tänään!

23.08.2021

Uudet opiskelijamme ovat täällä ja orientaatioviikot starttaavat - VIHDOIN! Orientaatioviikko alkaa perinteisellä fuksipiknikillä, jossa uudet opiskelijat kohtaavat ensimmäistä kertaa toisensa aktiviteettien merkeissä. Tiedossa on rento ja mukava ilta!

Tiistaina tiedossa on ensimmäinen päivä yliopistolla, jossa käydään käytännön juttuja läpi ja tutustutaan yliopistoon. Illalla ohjelmassa on kaupunkikierros, jossa uudet opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen kotikaupunkiinsa.

Keskiviikkona on kaikkien tiedekuntien yhteinen orientaatiopäivä, jossa muun muassa esittäytyy yliopiston rehtori ja jälleen käydään läpi käytännön juttuja :) Illalla fukseilla on tiedossa illanvietto!

Torstaina fukseille järjestetään opintoinfo ja Rovaniemen Lastu ry:n hallitus esittäytyy fukseille. Psst.. myös haalareista tulee asiaa, eli tulehan kuulolle! Torstai on ilta-aktiviteeteista vapaa, sillä uusien opiskelijoiden tulee kerätä runsaasti voimia perjantai-illan huikeaa ilta-aktiviteettia varten!

Lauantaina toivutaan perjantain mittelöistä, mutta heti sunnuntaina fuksiporukka suuntaakin Ounasvaaralle luontoretkelle tutustumaan Rovaniemen upeaan luontoon!

Seuraava orientaatioviikko sisältää maanantaina ensimmäisen luennon: Johdatus kasvatustieteisiin! Keskiviikkona ja torstaina käydään jälleen käytännön juttuja läpi ja tutustutaan muun muassa kirjastopalveluihin, kuraattoreihin ja monipuolisiin sivuainemahdollisuuksiin! Torstaina infotilaisuutta seuraa toinen luento. Orientaatioviikot päättää 1.9 järjestettävä lukuvuoden avajaiset.

Tarkempia tietoja orientaatioviikkoa varten löydät täältä:


Vallitsevan koronatilanteen vuoksi muistutamme jokaista tapahtumaan osallistuvaa ilmoittautumaan tapahtumaan (ilmoittautuminen löytyy kunkin tapahtuman tapahtumakuvauksesta Facebookista) sekä tutustumaan turvallisuusohjeisiimme.

HUOMIO! Saatamme joutua peruuttamaan tapahtumia koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme perumisesta tiedotuskanaviemme kautta. Vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi tulemme järjestämään tapahtumia harkiten ja kiinnitämme huomion erityisesti tapahtumien turvalliseen toteutukseen suunnittelemalla turvajärjestelyt kunkin tapahtuman osalta huolellisesti.Osallistuessasi tapahtumiimme, muistathan hyvän käsihygienian ja turvavälit. Lisäksi suosittelemme noudattamaan viranomaisen antamaa ajankohtaista maskisuositusta. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään koronavirusoireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.Osallistuminen Rovaniemen Lastu ry:n tapahtumiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.


Tuurorit 2021
Tuurorit 2021