Etsimme henkilöitä haalaritoimikuntaan!

23.08.2021

Haalaritoimikunta on pääasiassa uusista opiskelijoistamme koostuva tiimi, jonka vastuualueena on hankkia haalarisponsorit, kilpailuttaa haalareita valmistavat yritykset ja lopulta hankkia haalarit halukkaille tilaajille! Haalaritoimikunnassa pääset tutustumaan muihin ainejärjestössä aloittaneisiin fukseihin, hankkimaan kavereita, kehittämään yhteistyö- ja tiimitaitoja ja mikä parasta, suunnittelemaan haalareiden hankkimista.

Haalaritoimikunnassa toimimisen etu on, että toimikunnan jäsenet pääsevät itse hankkimaan sponsorit haalareille ja kilpailuttamaan haalariyritykset - se tarkoittaa, että toimkunnan jäsenet voivat vaikuttaa itse myös haalareiden kokonaishintaan: mitä enemmän sponsoreita ja mitä edullisempi haalareiden valmistaja, sitä vähemmän haalareista joutuu maksamaan.

Haalaritoimikunta ei toimi täysin itsenäisesti, vaan heitä toimissaan tukevat hallituksemme jäsenet Siiri sekä Andrea. He huolehtivat, että homma lähtee jouhevasti liikenteeseen, antavat neuvoja sekä toimintaohjeita.

Oletko sinä kiinnostunut toimimaan haalaritoimikunnassa? Ilmoittaudu tiimiin lähettämällä sähköpostia Siirille, sniemipy@ulapland.fi  tai Andrealle andliima@ulapland.fi .