Jäsenelle


Rovaniemen Lastu ry:n jäseneksi kannattaa ehdottomasti liittyä sillä jäsenyys sisältää monia huikeita etuja - jäsenenä pääset muun muassa mukaan vain Lastun jäsenille suunnattuihin tapahtumiin, esimerkiksi peli- ja leffailtoihin, illanistujaisiin ja muihin bileisiin sekä työelämätapahtumiin. Lastun jäsenenä saat myös opintoihisi tukea ja neuvoja. Liittymällä Lastun jäseneksi, sinulla on mahdollisuus myös tilata Lastun upeat, kirkkaanoranssit haalarit ja sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus liittyä Lastu-listalle, joka on Lastun tärkein tiedotuskanava. Lastu-listan kautta saat ilmoituksia tulevista tärkeistä tapahtumista, yliopistotoiminnasta ja vapaa-ajan vietosta.

Lastun jäseneksi pääset liittymään maksamalla jäsenmaksun alla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Maksu on kertaluontoinen eikä vuosittaista jäsenmaksua peritä.

Lastun jäseneksi liittyäksesi sinun tulee opiskella Lapin yliopistossa pääaineenasi kasvatustiedettä, aikuiskasvatustiedettä tai mediakasvatusta. Lastun jäsenyys on voimassa valmistumiseesi saakka!


Rovaniemen Lastu Ry

           Yliopistonkatu 8

           96300 Rovaniemi